Cookie beleid v.v. Hardinxveld

De website van v.v. Hardinxveld is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies. Hieronder de cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Google analytics Toestaan Niet toestaan

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Interview Frank en Monique Honders

Interview Frank en Monique Honders

Restaurant Kampanje bestaat 25 jaar
,,Groot geworden door gewoon te blijven”

Op een fantastische locatie in hartje Hardinxveld-Giessendam bevindt zich het sfeervolle restaurant Kampanje. Wie binnenstapt in het stijlvolle restaurant wordt zeer hartelijk ontvangen door gastheer Frank en gastvrouw Monique. Al vele jaren runt Frank samen met zijn vrouw Monique het succesvolle restaurant, maar naast aanschuiven voor een heerlijk diner is er nog veel meer mogelijk bij het veelzijdige Kampanje.

Restaurant Kampanje Hardinxveld-Giessendam

,,Eigenlijk kan men bij ons heel veel kanten uit”, begint Frank te vertellen. ,,Naast het restaurant voor een gezellig avondje uit eten hebben wij de beschikking over een brasserie met bar en kan men genieten van een heerlijke lunch. Daarnaast organiseren wij ook verschillende evenementen zoals recepties, bruiloften, feestjes, bedrijfsuitjes- of vergaderingen, noem maar op.” Bij Kampanje beschikt men over twee zalen die gebruikt kunnen worden voor deze evenementen. Monique vult aan: ,,Van de twee zalen kan ook één grote zaal worden gemaakt, dat vergroot de mogelijkheden om grotere gezelschappen te kunnen ontvangen. Uiteraard is het één en ander wel veranderd sinds we te maken hebben met de coronamaatregelen.”

Zoals voor veel ondernemers, en zeker in de horeca, is de afgelopen anderhalf jaar ook voor Frank en Monique een lastige tijd geweest. ,,En nog steeds is het lastig”, geeft Monique aan. ,,Met betrekking tot de maatregelen moesten en moeten we nog steeds met ontzettend veel dingen rekening houden. Logisch natuurlijk, maar soms ook moeilijk. We werken met 17 vaste medewerkers in ons team en gelukkig kunnen we deze gewaardeerde krachten tot nu toe allemaal binnenboord houden, maar we draaien natuurlijk bij lange na niet de omzet die we voor corona konden draaien”. Ondanks de ingewikkelde tijd, zijn Frank en Monique nooit bij de pakken neer gaan zitten. Zo is er een mogelijkheid gecreëerd om maaltijden af te halen en is het buitenterras onder handen genomen. Frank: ,,We zijn altijd positief gebleven naar elkaar en we zijn op zoek gegaan naar de dingen die wel mogelijk zijn. In de lente en zomer hebben we veel plezier gehad van het overdekte buitenterras, waar we gelukkig zonder al te veel problemen een beperkt aantal gasten konden ontvangen.”

In de maand oktober bestaat Restaurant Kampanje reeds 25 jaar, iets waar Frank en Monique erg trots op zijn. Zij kijken tevreden terug op de jaren dat zij het restaurant runnen. ,,Ik denk dat we het meest trots zijn op het feit dat we Kampanje hebben kunnen maken tot wat het nu is. We hebben altijd geprobeerd om de verwachtingen van onze gasten tot in de puntjes waar te maken en ik denk dat onze inzet ontzettend gewaardeerd wordt. Veel gasten die bij ons komen eten, komen uit de directe omgeving en weten wat ze kunnen verwachten. Wij hebben altijd geprobeerd om onze gasten een stukje stabiliteit te bieden door gewoon te blijven doen wat we altijd hebben gedaan en wat ons groot heeft gemaakt; onze gasten een gezellige avond ontzorgen met heerlijk eten en drinken. Het is jammer dat we door corona het 25-jarig jubileum niet kunnen vieren zoals we dat in ons hoofd hadden, maar we zijn hartstikke trots op wat we in al die jaren hebben bereikt met ons team”, besluiten Frank en Monique.

Kijk voor meer informatie op www.restaurantkampanje.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!