v.v. Hardinxveld is trots op haar sponsors!
Voor iedereen is er een sponsormogelijkheid! Heeft u interesse onze club te sponsoren; neem dan contact met ons op via sponsoring@vvhardinxveld.nl

Sponsorcollectief:
Het sponsorcollectief bestaat uit een groep ondernemers die zich voor tenminste 3 jaar aan onze club hebben verbonden. Wordt ook lid en steun onze selectie! Onze leden zijn:
WSB Solutions (hoofdsponsor), Den Breejen Shipyards, Helmink Hoontechniek, Hoek en Blok, Exalto, Intrahaan Transport, Sportshop André vlot, Schildersbedrijf van den Bout, Maaskade Bevrachters, Elsco Drankenhandel, K&A groep, Adagro, Midi Boutique en Care for Beauty.

WSB Solutions sponsort ook het jaarlijkse bedrijventoernooi op Hemelvaartsdag.

Kleding- en tassensponsors:
2020 Bouwbedrijf Nederveen, Groenendijk Onderwijsadministratie, Bakker Repair+Services, ESET enjoy safer technology,
World Nautic Center, De Ruiter Aircomontage, A. van Nieuwenhuizen & Zn, Beaufort Logistics, Verhuisboxen, Kunuku Aqua Resort.
2019
 Striegel Hoveniersbedrijf, Hil Hekwerk, Helmacab, MM Design, KidsmixZ, Gijs (sier)bestrating, JL Muns, Hoteco, Van Wijnen Stolwijk, World Nautic Center, Van Milligen Metselwerken, Dior Heavy Lift, Suiker Overslagbedrijf, Metselbedrijf Leenman, De Ruiter Aircomontage, Mampaey Installatiebedrijven, William's Garden
2018 De Ruiter Aircomontage, Stichting Het Vierspan, JSB Elektrotechniek, Van Milligen Metselwerken, MSA Service, Jifeline, Van Noordenne Glasprojecten, Advizo, JL Muns, Hoteco Koeling Service, E&B Engineering, IDEA Nederland, B-waste International, Freshgard, Helmacab, Boogaard Financial Support, CAB Holland, Bakker Metselwerken, Kunuku Aqua Resort.

Bordsponsors (borden langs het hoofdveld):
Berg&Berg Gorinchem, JW Blokland Holding, Trainingskampen.nl, Prestobouw, Livolo, KidsmixZ, Gebr. v/d Berg, Intrahaan Transport, Van Aken en Boogaard, Praxis Laskar, Olsen, Van Milligen Metselwerken, Blokland Bouwpartners, Restaurant Kampanje, Betonijzervlechtbedrijf T. Verschoor, Reno Autoservice,
Van Noordenne Accountants, Exalto, Leen Post Banden, Nederveen Metselbedrijf, Van Vliet Zand-en Grondhandel, Hoteco Koeling Service, BT Marine, Van Noordenne Wapeningsstaal, Intro Personeel, De Hek Autoschade, Loodgietersbedrijf Simon, LD Cables, Hak Installatieservice, Theunissen Technical Trading, Braanker Finance & Control, Café Het Peultje, Klimaatservice Holland, Tapperij Damrak, G. den Dikken & Zn, Bakkerij Soeteman, ZH Promotions, MM Design, Aannemersbedrijf J.J. den Dunnen, Hahbo Smederij, Tromp Advies, Helmink Hoontechniek, Koster Elektrotechniek, Autobedrijf van Iperen, JSB Elektrotechniek, Den Breejen Shipyards, Expert Dukel, Van Dijk Verzekeringen, B.M. van Houwelingen, K&A Groep, Bode Industriële Verpakkingen, Fysiotherapie De Waard, Strijker Property Watch, RVS Perfect, Darco Pack, Flextalent4U, Blokland Metaalbewerking, Van Noordenne Glasprojecten, Hoek en Blok, Stuij en Van Dijk, Giorgio Metalia, De Groot Technisch Installatiebedrijf, Van den Bergh & Partners, Elsco Drankenhandel, Mostert Bloemen, Verschoor Reizen, Rikkers Transport, WSB Solutions.

Balsponsors:
Intrahaan Transport, Cafetaria Wielwijk, Exalto, De Hek Autoschade, Delicatessen De Bourgondiër.

Club van 50. Wordt ook lid en steun het tentenkamp van onze pupillen!
Helmink Hoontechniek, Rikkers Transport, Daad Transport, Riss. De overige leden sponsoren op persoonlijke titel (i.v.m. privacy vermelden wij hun namen niet).

Sponsors website banners:
WSB Solutions, Optima Verzekeringen & Hypotheken, Rivierenlandfonds, Fysiotherapie De Waard.

Sponsors schermen kantine (4):
Tapperij Damrak, Vanoo Media, LSV, Optima Verzekeringen & Hypotheken.

Onze hoofdsponsors

Sportcomplex:
Sluisweg 131a / 3371 ET
(geen postbus aanwezig)
Hardinxveld-Giessendam

Postadres:
Postbus 139 / 3370AC
Hardinxveld-Giessendam

Tel. kantine:

Tel. commissiekamer:
Plan uw route

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!