Nieuws - v.v. Hardinxveld

Nieuws

Nieuws

Hardinxveld vergeet te winnen in Nieuwegein

1 oktober 22:45  Hardinxveld speelde afgelopen zaterdag in Nieuwegein tegen sv Parkhout. Na een 0-2 voorsprong (2 goals van Collin de Kok) kwam sv Parkhout terug naar 2-2 en had Hardinxveld met winst naar huis gemoeten, maar de arbiter van dienst miste een geldig doelpunt in de slotfase. Een samenvatting met hoogtepunten is te vinden op Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=qoupXZ7s2XAmeer »


Media team vv Hardinxveld

22 september 10:30  Het media team is druk aan de slag op Hardinxveld op allerlei manieren in het licht te zetten. Jullie kunnen ons vinden op de volgende media kanalen: Facebook: Voetbalvereniging Hardinxveld Instagram: @vvhdesluis X/Twitter: @vvhardinxveld We hebben nu ook een nieuw kanaal wat jullie kunnen volgen; Nieuw YouTube: Voetbalvereniging Hardinxveld Het eerste filmpje staat nu online https://youtu.be/oxrsSIxLVv0?si=zd1xcde5bH6Cg_EL Veel plezier meer »


Selectie Hardinxveld seizoend 2023-2024

26 augustus 9:30  De selectie foto voor het aankomende seizoen 2023-2024 meer »


Voorbereiding A-selectie Hardinxveld

20 augustus 19:45  Op zaterdag 5 augustus is de A - Selectie o.l.v. trainer Theo de Boon en assistent -trainer Michael de Boon begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Na een 1e week van training zijn er inmiddels al 3 oefenwedstrijden gespeeld, waarvan een verslag van is gemaakt. Zie hiervoor het verslag bij de wedstrijd Hardinxveld - Nieuw-Lekkerland, waar niet alleen deze wedstrijd maar ook de 2 voorafgaande wedstrijden zijn samengevat. meer »


Verzorging Staf – Fysio PP

1 juli 13:00  Henk van der Nat is het aankomende seizoen de nieuwe verzorger van de selectie van Hardinxveld. Henk is ruim 25 jaar verzorger en was voorheen werkzaam bij BZC, Montfoort, IJFC, Meerkerk en Sleeuwijk. Samen met Lennart van de Herik – Fysio van PP, www.physical-performance.nl – zullen zij ervoor zorgen dat het ingezette traject van vorig seizoen, dit aankomende seizoen verder uitgebreid zal worden. Raymond de Zwart blijft ook verbonden aan de club en neemt de verzorging op zich voor Hardinxveld zat2.


Hardinxveld wint de finale van de nacompetitie en is weer 2de klasser!!!

18 juni 16:15  Hardinxveld promoveert, na de winst in de finale van de nacompetitie, en speelt volgend seizoen weer in de 2de klasse. FC Dauwendaele werd na een zinderde wedstrijd met 5-2 verslagen, waarna de ontlading bij de spelers, trainersstaf en meegereisde supporters zeer groot was.meer »


Hardinxveld wint na strafschoppen van Groote Lindt en speelt nu de finale van de nacompetitie.

12 juni 10:00  Hardinxveld wint na 120 minuten en de strafschopserie van Groote Lindt. Na de gelijke stand van 1-1, was er een verlenging en een strafschop serie nodig om Groote Lindt te verslaan. Nu kunnen we ons opmaken voor de finale tegen FC Dauwendaele voor promotie naar de 2de klasse. meer »


Hardinxveld wint enerverende wedstrijd van DVV’09 en is door naar de volgende ronde van de nacompetitie.

4 juni 17:15  Hardinxveld wint enerverende wedstrijd van DVV’09 en is door naar de volgende ronde van de nacompetitie. Na een 0-1 achterstand, door een wonderschone goal van spits joost van der Veer, schiet Lex de Gier net voor rust de gelijkmaker binnen voor de 1-1 ruststand. Na rust weet Hardinxveld uit te lopen door wederom een goal van Lex de Gier en Aldo Tagliasacchi. Met nog vijf minuten te gaan bracht scheidsrechter Laros de spanning terug in de wedstrijd door een strafschop te geven aan DVV'09 waardoor het 3-2 werd. In de laatste minuut gaf hij nogmaal een strafschop aan DVV'09, maar nu was keeper Mark Koning ,met een fantatische redding  de held van de middag en behield Hardinxveld de 3-2 voorsprong. Hiermee is Hardinxveld door naar de volgende ronde, die volgende week zaterdag tegen Groote Lindt zal plaats vinden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!