Karbogerd 1
4283GV
GIESSEN
tel. 0183-442027

Nadat deze wedstrijd tot 2x toe uitgesteld was mochten de mannen van het 2e dan toch eindelijk voor de 1e keer dit seizoen aantreden tegen GRC'14. Vooraf konden we wel zeggen dat we aan onze stand verplicht waren om de 3 punten te pakken, maar wisten ook dat GRC'14 voor een laatste strohalm vecht en dus fel zouden spelen. Na 2 overwinningen op rij en bij vlagen zeker goed spel was het vertrouwen wel aanwezig voor deze wedstrijd. Er werden wel wat wijzigingen doorgevoerd in de basis 11 door blessures van o.a. Ruben Vink en Mike. Aldo en Robin Peursem sloten aan waardoor we ruim genoeg zaten voor deze wedstrijd. Zoals eerder vermeld begon GRC fel en was het, mede door de wijzigingen, even zoeken voor Hardinxveld. Er werden overigens in de 1e helft weinig tot geen kansen weggegeven en die kwamen er uiteindelijk voor Hardinxveld ruimschoots. Aldo was het die met een lob scoorde na een fijne assist van Robin Peursem, 0-1! Daarna kwamen er meer kansen voor Hardinxveld en uiteindelijk werd er een eigen goal gemaakt na een strakke voorzet van Stefan. Voor rust volgde ook nog het hoogtepunt van de avond toen Aldo fantastisch onderkant lat scoorde van ruim 20 meter! Al met al speelde Hardinxveld een prima 1e helft en leidde dus comfortabel met 0-3. Na rust begon GRC weer fel en werd Hardinxveld slordiger. Waarschijnlijk speelde de 0-3 voorsprong en het feit dat we 3 wedstrijden spelen in 7 dagen ook wat mee. Toch kwamen we zelfs op 0-4 door wederom de uitstekend spelende Aldo. GRC kwam hierna zeer gelukkig na een afgeslagen voorzet die de kruising in vloog op 1-4 Helaas kregen we snel weer een tegengoal na balverlies hoger op het veld en een onachtzaamheid achterin, 2-4. Hierdoor kwam er wel degelijk weer spanning terug in de wedstrijd. Gelukkig maakte Robin Peursem na een leuke combinatie al snel de 2-5. Hardinxveld kreeg het na de 2-5 weer wat meer op orde en wist zelfs nog een keer de scoren. Deze viel uit een mooie aanval die vanuit achteruit werd opgezet en al combinerend door Aldo kon worden binnengeschoten, wat resulteerde in een 2-6 overwinning. Hardinxveld weet de goede lijn dus door trekken en staat nu op een knappe 3e plaats in de reserve hoofdklasse. Nu wacht zaterdag VVGZ thuis. Het wordt voor Hardinxveld nog een keer volle bak voor een kleine pauze in competitie wedstrijden