Hardinxveld 3 door in de beker ten koste van aartsrivaal Sliedrecht 4

5 - 2

Sliedrecht 4

Groep 1 17

20 oktober 2018 14:30

Na 1e geëindigd te zijn in de poulefase van de beker met 17 doelpunten voor en 2 tegen was het nu de 1e wedstrijd in de knock-out fase. Tegenstander was de aartsrivaal van vorig seizoen Sliedrecht 4 die vorig jaar met 6 punten en het kampioenschap aan de haal ging.
Hardinxveld 3 kent dit seizoen in de competitie een lastige start waar veel gelijkspelen tegen bovenin meedraaiende tegenstanders worden behaald. In de beker ging het zaterdag door waar het de laaste bekerwedstrijd mee geëindigd was. De eerste helft eindigde nog in een 0-0 stand, maar na rust werdt er al snel uitgelopen naar een 5-0 voorsprong door doelpunten van Korstiaan, Luuk V, Sven en 2 maal Luuk H. Hierna liet Hardinxveld de touwtjes wat vieren en werdt de eindstand van 5-2 bereikt.
Hardinxveld 3 bekert dus soeverein door en gaat in de pot voor de volgende ronde. De tegenstander is nog niet bekend. Gehoopt wordt op een thuiswedstrijd tegen een mooie tegenstander.