Hardinxveld leidt pijnlijke nederlaag in Werkendam

Hardinxveld 2

Hoofdklasse A

6 oktober 2018 15:00

Afgelopen zaterdag stond de moeilijke uitwedstrijd tegen kozakken boys op het programma. Het was heerlijk voetbal weer en rond de klok van 3uur werd er afgetrapt.

In de beginfase was het slordig aan beide kanten maar dat betekende niet dat het slecht was. In de 12e minuut werd het helaas wel 1-0 voor de ploeg uit Werkendam, jammer dat deze treffer heel vroeg in de wedstrijd werd gescoord. De bal werd dichtbij onze goal goed ingekopt, maar dat mocht ook wel want deze nummer 10 van kozakken boys stond erg vrij. Hardinxveld probeerde hierna wel te voetballen en er werden hier en daar nog wel wat speldenprikjes uitgedeeld, maar het was vooral tegenhouden. In de 27e minuut werd er door een snelle aanval raak geschoten voor de 2-0.

Hardinxveld kreeg hierna een goede kans op de 1-2 door een mooie aanval die Jesper helaas niet kon afronden. Kort hierna schoot kozakken boys helaas de 3-0 binnen in de 37e minuut.

Kort na rust werd er ook helaas weer vroeg in de 2e helft raak geschoten. De bal kwam via de zijkant met wat geluk bij een speler van kozakken boys die hem zo in kon schieten, 4-0.

Na deze goal zette kozakken boys niet echt meer aan en bleef Hardinxveld vooral tegenhouden. In de 90e minuut werd er doordat er niet goed werd uitverdedigd nog een 5e goal ingeschoten. 5-0 was de eindstand en dat had Hardinxveld ook een beetje aan zichzelf te danken, want ze waren op bepaalde momenten in de wedstrijd slordig en er werden veel onnodige ballen weggeven. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen vv Kloetinge op het programma en daar gaat Hardinxveld natuurlijk weer voor de volle buit!