26'
32'

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 07

18 maart 2017 8:45

Na een fantastische wedstrijd vorige week tegen Kozakken Boys. Is het lastig om gedurende de hele week tijdens de trainingen en de volgende wedstrijd met beide benen op de grond te blijven lopen. We kunnen echt lekker ballen met zijn allen, maar we moeten dan wel geconcentreerd, in teamverband en volledige inzet tonen. Vandaag in Hei en Boeicop bleek ook dit keer dat deze ingredienten van cruciaal belang kunnen zijn. Over de eerste 10 minuten valt dan ook niet veel te zeggen, alleen dat we in deze minuten even niet deze ingredienten hadden en na 8 minuten kansloos met 2-0 achter stonden. Het was HSSC'61 die de toon zette en ons goed onder druk zette. Na 12 minuten was het Noud die na goed druk zetten op de keeper, vrij kon inschieten en de aansluitingstreffer binnen schoot.  Het bleef lastig, maar we kregen gedurende de 1e helft steeds een beetje meer grip op de tegenstander en vvh werd feller in de duels. De hard werkende dame in ons team, kwam op rechts door en bleef overzicht houden. Ze zag in het midden Sil vrij staan en passte de bal keurig naar Sil. Sil kwam vervolgens 1 op 1 met de goalie van HSSC en schoot de lastige bal binnen 2-2. HSSC moest meer en meer terug en Hardinxveld leek van de schrik bekomen. Uit een corner kwam de bal bij David, hij probeerde net als vorige week verwoestend uit te halen, maar deze keer parreerde de goalie de bal. De terugkerende bal kwam voor Brechtje haar voeten en schoot de 2-3 in. Zo werd er met enig geluk met een 2-3 voorsprong gerust.

De 2e helft ging wederom gelijk op. VVH was aan he tstoempen en kreeg geen grip. Het was te wisselvallig. Hardinxveld kreeg wel een aantal mogelijkheden op de 2-4. Het dichtstbij kwam nog Noud uit een corner van Finn. Noud kopte de bal kanp in de uiterste hoek, maar deze raakte helaas de paal. Door iets te oppornistisch voetbal stond Luc alleen tegen twee spelers van HSSC, deze speelden het goed uit en kwamen oog in oog met JJ te staan. Zij lieten JJ kansloos en was het dus weer gelijk. VVH trachtte via de zijkanten met Brechtje en Thijn  op te stomen. door goed doorzetten van Noud kwam hij plots dichtbij. Hij omspeelde met een van zijn fenominale bewegingen een aantal tegenstanders en tikte de bal keurig breed op Brechtje, zij kon de bal net als in de 1e helft scoren en maakte de 3-4. HSSC bleef erin geloven en zette met nog een minuut op de klok nog eens aan. Wederom stond er een speler van HSSC vrij, hij schoot met geluk voor VVH op de paal. Dit was het laatste wapenfeit en zo werd de overwinning met veel pijn en moeite over de streep getrokken.

Volgende week komt IFC op de Sluisweg om 11.30 uur op bezoek. Ondanks een ruime overwinning vorige keer tegen deze tegenstander, wordt ook dit weer een test en zullen we vol aan de bak moeten op de trainingen en wedstrijd om de 3 punten op de Sluisweg te houden.