...

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 2.8

18 mei 2016 18:30

Tom v.d. Vlies

Vandaag was het de laatste competitiewedstrijd. De strijd om de 2e plaats was nog niet gestreden. Bij winst wist Hardinxveld dat ze 2e zouden worden. Iedere andere uitslag zal Rijsoord 2e worden.
Direct werd duidelijk dat Rijsoord goed georganiseerd stond en niet van plan was om cadeau'tjes weg te geven. Een 3-tal sterke aanvallers en een aantal degelijk verdedigers was hetgeen dat Rijsoord een sterke ploeg maakte. De eerste 10 minuten waren er niet veel kansen over en weer, maar na 13 minuten was daar de openingstreffer aan de kant van Rijsoord, nog geen 3 minuten later was de stand al verdubeeld en nog voor de rust was de ruststand bepaald en Hardinxveld eigenlijk al kansloos 0-3. In de rust nog maar eens verteld hoe te verdedigen en hoe iedereen een stapje sneller dan zijn tegenstander moet zijn. Na de rust pakte  de F2 inderdaad wat meeer initiatief, maar duidelijk was te zien dat er door de jongens heel de middag al was gesport (oefenen schoolkorfbal) De puf was er een beetje uit. Rijsoord liep door af en toe echt goed voetbal al snel uit tot 0-5. Hardinxveld wist hier in een scrimmage nog iets tegen in te brengen. Finn schoot in scrimmage de 1-5 binnen. Uiteindelijk werd het nog 1-6 door de spits van Rijsoord, die niemand van ons kon stoppen. Jammer van de uitslag!

Toch wil ik iedereen complimenteren, hoe we af en toe hebben gevoetbald een kampioenschap binnen hebben gesleept, maar veel belangrijker nog de gezelligheid, die we het seizoen hebben gehad met elkaar. We hebben nog een aantal leuke dingen te doen met dit team (toernooi, ouder-kind voetbal, 6-kamp en een uitje) om zo een goed einde te brengen aan dit fantastische seizoen.