29'

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 2.8

19 maart 2016 8:30

Onbekend

Zaterdag stond de wedstrijd tegen EBOH uit Dordrecht op het programma. De F2 moest het doen zonder de spelmaker Oscar, die waarschijnlijk de komende tijd is uitgeschakeld. Beterschap Oscar! Gelukkig waren Lucas en Cas weer hersteld van een hardnekkige griep. Thuis werd er eerder dit jaar nipt gewonnen van EBOH 4-3. Hardinxveld begon georganiseerd met Stijn op het middenveld, die het spel maakte. Verdedigend had Hardinxveld het de eerste helft goed onder controle. Kian, Lucas en Nijs bleven in de positie en hadden ieder keer antwoord op de tegenstander. Voorin met Cas , Senna en Finn zag het er verzorgd uit, maar door goed verdedigen kwam F2 niet dichtbij een goal. Na een 10-tal minuten spelen werd de druk op de EBOH als maar groter en was het wachten op de 0-1 voor Hardinxveld. Deze viel een 3-tal minuten later. Het was een corner die niet goed werd uitverdeigd door EBOH en voor de voeten van de meegekomen Kian kwam. Hij dacht geen moment na en schoot de bal hard en zuiver in de hoek binnen van 15 meter afstand 0-1. De F2 ging door met verzorgd voetballen en kwam nog een aantal keer dichtbij een goal, maar helaas was de ruststand maar 0-1. Na de limo startte Hardveld zoals al vaker dit seizoen zwak. Er werd geen positie gehouden en alles wat was afgesproken waren we vergeten. De goed georganiseerde tegenstander (hielden goed de positie) bleek dit direct te merken en zetten nog maar eens een stapje extra, dit leidde al snel tot een hele mooie actie van EBOH en kwam vrij voor Dylan 1-1. Nog geen 2 minuten was het weer raak, doordat we allemaal te ver naar voren speelde was het voor EBOH makkelijk de 2-1 te maken. Het werd zelfs nog erger. 3 minuten later leek de wedstrijd gepeeld toen EBOH vrij de 3-1 kon inschieten. Bij de spelers van Hardinxveld ging het geloof eruit. EBOH ging opportunistischer spel en maakte dezelfde fout als Hardinxveld. Het was na 33 minuten dat Stijn de bal ontving en de bal directe doorspeelde naar de vrijstaande Finn, die vrije doorgang had en richting de keeper van EBOH kon lopen en de bal rustig in de hoek kon schieten 3-2. Toen ging Hardinxveld plots weer voetballen en druk zetten op de verdediging van EBOH, Na goed doorjagen was het wederom FInn die de bal onderschepte en middels een schijnbeweging zijn tegenstander kwijt was en de bal tegendraads in de linkerbovenhoek schoot 3-3. Hardinxveld kreeg hierna zelfs nog kans op de winst, maar dit gebeurde niet. De goed leidende scheidsrechter floot deze sportieve wedstrijd ten einde met een terechte eindstand. Volgende week moet Hardinxveld F2 uit tegen Alblasserdam F2 om 8.30 uur.