3328LB
DORDRECHT
tel. 078-6181382

Zaterdag 5 November stond de uitwedstrijd tegen wieldrecht op het programma.

Met veel geblesseerde spelers begon Hardinxveld toch vol goede moed aan de wedstrijd.

De eerste helft begon gelijk opgaand maar naarmate de wedstrijd vorderde werd wieldrecht beter. Viel onze linkerkant kwam wieldrecht een aantal keer gevaarlijk voor het doel. Ook waren een aantal corners van wieldrecht erg gevaarlijk en werden deze maar net over gekopt. Na 25min was daar de 1e kans van Hardinxveld, Stefan kopte op doel maar zag zijn redding helaas niet erin gaan door ingrijpen van de keeper.  Enkele minuten hierna kreeg hij nog een schietkans die er ook niet in ging. Na een half uur werd het 1-0 voor wieldrecht door een verdedigingsfout van Hardinxveld. Gelukkig werd het na 5min alweer 1-1 door een mooie aanval. Rieger kwam door via links en gaf voor op Luuk die binnen kon tikken na een fraai en bewust overstapje van Stefan.

Wieldrecht bleef de rest van de 1e helft gevaarlijk uit standaard situaties.

Ruststand 1-1.

1min na rust was het alweer 1-2, via een hoge bal kon de spits wegdraaien en vakkundig binnen schieten, 1-2.

Paar minuten hierna kreeg wieldrecht nog een goede schietkans maar Timo kon dit keer redden.

De rest van de 2e helft is er eigenlijk niks tot weinig gebeurd aan beide kanten, wat dus resulteerde in een 1-2 nederlaag.