Sluisweg 131 A
3371ET
HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

Zaterdag 29 Oktober stond de belangrijke wedstrijd tegen Papendrecht op het programma. Na 3 gelijke spelen en 1 nederlaag was het de hoogste tijd om 3 punten te pakken. Het was heerlijk weer en aangezien wij allemaal ‘mooi weer voetballers’ zijn kon het daar zeker niet aan liggen. Opstelling: Timo, Luuk H, Mike, Ruben Maurice, Rieger, Job, Kevin, Stefan, Luuk dH, Michael.

Rond 12:00 werd er afgetrapt en Hardinxveld was gelijk scherp. Het was te zien dat er punten gehaald moesten worden en dat resulteerde in een aantal kleine kansen. Via een aanval vanaf de linkerkant gaf Stefan de bal voor op Michael, die op de goede plek stond, en kon afmaken, 1-0. Hardinxveld ging door en bleef het overwicht houden, kort na de 1-0 gaf Mike een prachtige diepe bal op de vooruitgeschoven Rieger. Hij kon door zijn verfijnde techniek de bal met een lob op doel schieten wat resulteerde in de 2-0. Ook na dit doelpunt bleef Hardinxveld doordrukken, opnieuw werd er via een mooie aanval via links raak geschoten. Stefan kon de bal net binnenhouden na een indrukwekkende sprint en gaf voor op Michael, die gaf hem aan Kevin die in één keer raak schoot in de verre hoek, 3-0!

Hierna was Hardinxveld het even kwijt, net zoals tegen Almkerk. In een tijdsbestek van 10 minuten ging de stand van 3-0 naar 3-2. Ook werd de bal gelukkig voor ons, daarna nog op de lat geschoten door Papendrecht.

Direct na dit schot gaf Timo een prachtige diepe bal op Luuk dH. Hij ging om de keeper heen en werd niet heel erg slim onderuit gehaald door de keeper van Papendrecht.

Penalty voor Hardinxveld die feilloos werd benut door Michael. Ruststand was dus 4-2, een erg leuke wedstrijd om naar te kijken.

Na rust gebeurde er eigenlijk niet veel bijzonders meer, Hardinxveld hoefde niet meer te aanvallen en Papendrecht was er niet echt toe in staat. Net voor tijd werd nog wel de 5-2 gemaakt door opnieuw Kevin. Na goed terug koppen van de goed ingevallen Jens schoot Kevin vanaf de 16 met een fraaie volley raak, de sneaky one strikes again.

De eerste 3 punten zijn dus behaald en dat luchtte voor iedereen enorm op. Er werd, vooral in de 1e helft, goed gevoetbald en die lijn moet nu doorgetrokken worden. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wieldrecht op het programma en dan gaan de mannen er weer alles aan doen om de 3 punten mee te nemen.