Vlasstraat 1 A
2988XR
RIDDERKERK
tel. 0180-420070

De titel zegt al genoeg. Het was niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen 21-22,
maar ook mijn laatste wedstrijd als trainer coach van Hardinxveld 2. Ik ben 8 seizoenen
trainer geweest bij vv Hardinxveld.
We begonnen in het seizoen 14-15 in de 1e klasse. Nadat we 2 seizoenen promotie, via de
nacompetitie hadden misgelopen, werden we in het seizoen 16-17 kampioen.
De eerste 2 seizoenen eindigden we in de middenmoot. De 2 seizoenen daarop volgend
werden door corona niet uitgespeeld. Nadat we afgelopen seizoen al aardig waren
begonnen, hebben we dit seizoen bijna tot het laatst meegedaan voor de bovenste plekken.
Dit is natuurlijk een mooie prestatie voor een “kleine “ club als Hardinxveld.
Nu de laatste wedstrijd zelf:
De eerste paar minuten was het aftasten. Na 24 minuten was de eerste mogelijkheid voor
Hardinxveld door een afstandsschot van Thomas. In de 40e minuut moest Dennis
geblesseerd gewisseld worden. Dit waren zijn laatste minuten in het shirt van Hardinxveld.
Na de rust ging Rijsoord meer de aanval zoeken. in de 51e minuut was het dan ook 1-0. Er
was een vrije bal gegeven door een overtreding halverwege onze helft. De bal werd hoog
voor gegeven en viel over de verdediging heen en de lange verdediger kopte de bal erin.
Nog geen 5 minuten later was het al 2-0. Een vrije bal werd over de muur heen geschoten
in de korte hoek. In de 55e minuut kregen we aan de rechterkant een corner die te kort
was, maar Michael Visser kon de bal aannemen en schoot knap raak in de verre hoek. We
gingen er nu nog een keer voor, maar na een half uur werd het 3-1. Buitenspel of niet,
Barney vond van wel, maar de scheids was niet te overtuigen. Hardinxveld probeerde het
nog wel. Carlo werd daar zelfs nog voor gebruikt , maar het leverde niets op. Zo werd na
90 minuten de wedstrijd afgefloten en was het seizoen afgelopen. Door de resultaten op