Sluisweg 131 A
3371ET
HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

Zaterdag 9 Oktober stond de thuiswedstrijd tegen Almkerk op het programma. Na de goede competitiestart van beide teams waren er hoge verwachtingen voor deze wedstrijd.

Rond 12:30 werd er afgetrapt en Hardinxveld had gelijk de overhand. Dit resulteerde niet in veel kansen, maar Hardinxveld controleerde de wedstrijd wel. Almkerk kwam er af en toe ook gevaarlijk uit en dit resulteerde nog in een bal op de lat. Hardinxveld was in de 1e helft te slordig en kwam niet tot hele grote kansen. Net voor rust kreeg Michael nog een goede mogelijkheid, maar hij zag zijn inzet helaas gepareerd worden door de keeper. 0-0 was de ruststand, maar Hardinxveld had het gevoel dat er veel meer inzat. Hardinxveld begon scherp aan de 2e helft en scoorde vrijwel gelijk via Adi na een mooie steekbal van Thomas, 1-0! In de 56e min was het weer raak, Joost kwam door via rechts en gaf voor op Michael die de bal vakkundig het doel in schoot. Hierna kreeg Hardinxveld een penalty, omdat er een domme overtreding werd gemaakt binnen de 16,  deze schoot Michael ook zonder moeite in, 3-0.

Almkerk was het helemaal kwijt in de 2e helft en dit resulteerde nog in een aantal harde overtredingen. Hierdoor kreeg een speler van Almkerk terecht nog een rode kaart, na 2 keer geel. Hardinxveld bleef doorgaan en in de 80e min scoorde Stefan met een bekeken bal via een mooie voorzet van Dennis, 4-0. Het slotakkoord was weer voor Adi, net zoals vorige week. Hij werd diep gestuurd door Rieger en maakte wederom erg mooi met een lobje af. 5-0 was de eindstand, wat een erg mooi resultaat is voor Hardinxveld. Met 7 punten uit 3 wedstrijden heeft het de goede competitiestart voortgezet. Volgende week staat  de lastige uitwedstrijd tegen ASWH op het programma, tot dan!