Sportlaan 7
3364AT
SLIEDRECHT
tel. 0184-490198

Zaterdag 2 oktober stond om 11:45 de uitwedstrijd tegen VV Sliedrecht op het programma.

Voor de wedstrijd hadden we nog wat krachtvoer gekregen van onze sponsor Vitaminos, dus we konden er vol gas in.

De eerste helft was een beetje rommelig van Hardinxveldse zijde. Sliedrecht zette veel druk naar voren en wij hadden hier niet echt een antwoord op. In minuut 20 leek het fout te gaan voor Hardinxveld. De linksbuiten werd diep gestuurd en leek er doorheen, maar werd getackeld door Job. Wij waren al bang dat we de wedstijd met 10 man moesten doorspelen, maar hier werd gelukkig geen kaart voor gegeven. Uit de vrije trap kwam niks uit. Niet veel later ging het toch fout toen de rechtsbuiten een voorzet gaf. Die leek afgeslagen te worden, maar toch met geluk terugkwam bij een speler van Sliedrecht. 1-0. We gaan met 1-0 achter de rust in.

In de rust worden Levi en Kevin gewisseld voor Thomas H en Stefan. Hardinxveld begon goed in de 2e helft en dat resulteerde gelijk in de gelijkmaker. Adi pikte de bal op aan de rechterkant en gaf een lage voorzet op Rieger die hem goed in de korte hoek tikte 1-1. Hardinxveld kon jammer genoeg niet de goede lijn doorzetten en kwamen in de 56e minuut gelijk weer achter. De spits werd makkelijk diep gestuurd door het midden en die rondde goed af. 2-1. Hardinxveld probeerde iets anders te gaan voetballen en dat resulteerde tot kansen/mogelijkheden. Stefan kwam er aan de linkerkant voorbij en wilde een voorzet geven alleen een arm van een speler van Sliedrecht zat in de weg. Wat leek op een overduidelijke handsbal had de scheids het jammer genoeg niet gezien. In minuut 73 was het toch raak. Rutger kwam goed over aan de linkerkant die de bal voorgaf, maar de bal werd slecht wegwerkt. De bal belande hierdoor in de kluts bij de ingevallen bezem die de bal gaf aan Joost die keihard in schoot. 2-2. In de 87e minuut ging het toch weer mis bij Hardinxveld. Rutger kreeg de bal ongelukkig op zijn arm en de scheids floot terecht voor een penalty. Wat die aan de andere kant niet deed. De penalty ging erin. 3-2. Ondanks dat Sliedrecht een penalty had gekregen, kreeg een middenvelder van Sliedrecht een 2e gele kaart voor praten wat goed uitkwam voor Hardinxveld. Hardinxveld had nog hoop op de 3-3 en jahoor die kwam er nog. In blessuretijd pikte Adi de bal op aan de linkerkant van de 16 die naar binnen kwam en in de kruising schoot. 3-3!! De scheids floot daarna gelijk af.

Volgende week staat om 12:30 de wedstijd tegen de koploper Almkerk op het programma.