50'
Koen Alblas (intikker)

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

19 november 2016 9:30

Vandaag de laatste competitiewedstrijd voor de JO11-1, uit naar Nieuw-Lekkerland.
Met 6 punten voorsprong en een doelsaldo van +30 blijft het spannend tot het einde, dus winnen (of gelijkspelen) zou vandaag al betekenen dat we kampioen zijn. Anders nog 2 weken wachten...
Helaas de keeper Maurice was niet fit en kon niet spelen, 2 weken geleden ook niet van de partij en dat blijkt toch niet zo fijn. Gelukkig is Dylan weer terug van Alblasserdam en had de mazzel dat ie met ons gelijk kom invallen en wij blij om toch een echte keeper te hebben.

Op een prachtig nieuw complex in Nieuw Lekkerland mochten we op het hoofdveld, op kunstgras.
In de polder veel wind, dus even letterlijk alle zeilen bij om vandaag te knallen. We begonnen erg goed en de bal rolde voortvarend, voor ons al na 3 minuten in de goal, de 0-1 door Roy. De wind hadden we fors tegen en dat is dan best wel lastig voetballen, zeker als we niet de rust aan de bal hebben. Toch die spanning ??
Tot de rust een paar grote kansen voor ons, maar de bal ging er niet in. Ook de cornerballen kwamen goed voor de pot maar de 0-2 bleef nog even uit. Ook N.-L. kwam een paar keer goed door, gelukkig hadden we een keeper die de ballen wist tegen te houden.

Na de rust de wind in de rug, dat is dan toch anders voetballen. We kregen best wat kansen, en na 5 minuten wist Seth de 0-2 en vervolgens ook de 0-3 te scoren. En toen kwam er wat rust, we kregen nog een paar uitgespeelde kansen maar de snelheid van de wind in combi met kunstgras maakte het erg lastig.
Jordi wist ook nog 2x te scoren en N.-L. ook nog een keer. Intussen de stand dus 1-5.
De gezichten kwamen in de kampioensstand en het was al een klein beetje feest.
Als laatste wist ook Koen nog een goal mee te pikken, hij had al flink wat pogingen ondernomen gelukkig voor hem lukte het toch nog; de eindstand 1-6.

Klasse gedaan mannen en dame! 8 wedstrijden gespeeld, 6 ruim gewonnen, 1x verloren en 1x gelijk;
48 doelpunten voor en 11 tegen, super gedaan, kampioenen!