Hardinxveld JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 2.10

10 oktober 2015 9:30

Vandaag moesten we afreizen naar Sportpark Molenzicht (Beesd F1). Trotse koploper van de 2e klasse 2.10.
De tegenstander wilde beginnen met 8 tegen 8 in plaats van 7 tegen 7. Voor ons op zich niet erg. We begonnen met Senna als wissel. Op doel met Dylan, op rechts achter Cas, als laatste man Lucas en Nijs vanaf links. Kian begon in de as iets voor de verdediging met als middenste middenvelder Oscar en Finn en Stijn voorin. Al snel zette we druk op de tegenstander en Beesd wist daar geen raad mee. Na een aantal minuten leidde dit tot een aantal kansen en hoekschoppen, maar keer op keer stuitte Hardinxveld tegen de stugge verdediging en of keeper van Beesd. Na een minuut of 7 kwam Senna in het veld voor Kian. En na 10 minuten was het raak een prachtige combinatie tussen Oscar, Finn, Stijn en Senna, die tot slot mooi werd afgerond door de zojuist ingebracht Senna 0-1! Nog niet bekomen van dit overweldigende begin, was het voor het eerst dat Beesd wat meer in het spel kwam en ook gevaarlijk werd. Door goed spel van Beesd stond plots een man vrij die vrij in kon schieten 1-1!! Hierna ging Hardinxveld weer voetballen. Een minuut voor rust was Finn die de diepte in werd gestuurd en oog in oog met de keeper kwam te staan, maar Finn stuitte met zijn schot op de keeper en in de rebound was het de oplettende Senna die de 1-2 maakte op slag van rust.

De 2e helft begon zeer onrustig en verwarrend. Lucas kon na een duel uit de eerste helft nog niet starten wegens een blessure. Iedereen was zoekende naar zijn positie. Hardinxveld werd vanaf minuut 1 in de 2e helft onder druk gezet, maar door de sterke verdediging onder aanvoering van Nijs kwam Beesd er niet doorheen. Na 10 minuten was er een scrimmage voor de goal bij Dylan. Beesd schoot op doel en Dylan pakte de bal op een mooie wijze. Even was het schrikken wel of niet volledig over de lijn? De scheidrechter wees naar het midden, maar uiteindelijk was het geen goal. Nog steeds 1-2 voor de F2. Direct na dit vreemde moment nog een raar moment. Kian stuurde Senna diep, die versnelde en schoot op doel. De bal verdween in de hoek van de keeper, de keeper leek kansloos. Maar op dat moment pakte een broertje van een van de spelers van Beesd de bal in zijn handen. 4 minuten voor tijd nog een corner voor Beesd. Deze ging langs iedereen en kwam bij de 2e paal waar een speler van Beesd op de doellijn de bal voor het inschieten had. Maar op een ongelofelijk knappe wijze schoot hij hem over het doel van Hardinxveld. 1 minuut voor tijd was het een uitbraak met wederom de snelheid van Senna, die 1 op 1 met de keeper beheerst hoog en hard schoot en zijn derde van de wedstrijd maakte 1-3. Dit was uiteindelijk de uitslag.

Fantastisch hard gewerkt met zijn allen.