...
36'

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 2.10

3 oktober 2015 10:00

Het ziet er naar uit dat de nieuwe competitie een hele interessante wordt. Waarbij bijna alle ploegen gelijkwaardig blijken. Zo ook vandaag. RKTVC F2 stond vandaag op het programma.De wedstrijd begon van beide kanten afwachtend, waarbij RKTVC een licht overwicht had. Na een minuut of 10 begon Hardinxveld er steeds beter in te komen, het was niet alleen hard werken, maar ook bij vlagen werd er goed gecombineerd.RKTVC stuitte keer op keer op de Hardinxveldse verdediging bestaande uit: Dylan, Cas, Kian, Lucas en Nijs. Hierdoor wist Hardinxveld steeds meer druk te zetten op de verdediging van RKTVC wat leidde tot aantrekkelijke duels. Oscar lanceerde eenmaal Finn, die vervolgens schoot en waarbij de doelman knap redde en Senna kwam net een teenlengte tekort om de rebound te kunnen raken. 0-0 bij rust.

Na de rust begon RKTVC druk te zetten en Hardinxveld wist daar nauwelijks raad mee. Dit leidde tot vele corners voor RKTVC. Maar de verdeiging en Dylan redde goed. Het 2e gedeelte van de 2e helft was weer voor Hardinxveld. Hardinxveld kon druk zetten met Stijn, die in het midden samen met Oscar de gelederen goed bezig hield. In de 33e minuut veroverde Kian goed de bal, die vervolgens doorstoomde richting goal. Hij schoot van zo'n 20 meter op doel in de korte hoek, dit verraste de sterke goalie van RKTVC. Mooie goal! 0-1. Het leek erop dat we de punten mee gingen nemen. Maar niets was minder waar een speler van RKTVC kreeg het 3 minuten voor tijd op zijn heupen en omspeeld de gehel verdediging en schoot de bal onhoudbaar (binnenkant paal) voor Dylan binnen 1-1. Hardinxveld gaf niet op en kreeg nog een corner, die Senna uitstekend nam. In het midden nam Finn de bal direct op zijn pantoffel. Maar een goede actie van de keeper zorgde dat de winst niet mee naar huis ging. Het bleef bij 1-1. Een hele leuk pot voetbal, waarin iedereen voor elke meter heeft gevochten. Klasse mannen!!