F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 2.10

26 september 2015 11:30

Vincent Vlot

Nieuwe competitie nieuwe kansen!!

Vandaag stond Herovina als tegenstander op het programma. Onder begeleiding van de goed leidende scheidsrechter Vincent Vlot. Hardinxveld begom rommelig, maar had in het begin wel direct druk en balbezit. Het was na 5 minuten, dat er een vrije trap op ruime afstand mocht worden genomen. Volgens afspraak ging Lucas achter de bal staan. Hij keek eens goed waar/hoe de keeper stond den schoot met een droge knal de 1-0 binnen. Vlak hierna was het Herovina die gevaarlijk werd. Hardinxveld had niet de grip op een tweetal spelers die soleerde langs onze verdediging en schoot langs Dylan 1-1. De F2 kwam steeds beter in de wedstrijd, gingen beter overspelen en benutte de ruimte. Door goed verdeigen van Kian, Cas, Lucas en Nijs wist Herovina niet meer door de verdeiging te komen. Oscar schoot nog maar een op doel, dekeeper liet de bal los en onze spits Finn stond weer op de juiste plaats en knalde de bal snoei hard in het doel 2-1. In de 15e minuut zette Stijn goed een aanval op. Hij speelde op Oscar, die direct Senna op rechts vrij zag staan, hij kapte naar binnen en paaste weer op Oscar, die middels een goede pass Finn op links inspeelde. Finn dacht geen moment na en nam de bal op de pantoffel. 3-1  Een minuut voor de rust was het Senna die van afstand de bal onhoudbaar voor de keeper fantasisch binnenschoot 4-1.

Na de rust startte Hardinxveld weer sterk, een solo van Senna die nog maar een schoot en ook deze viel in het doel 5-1. Hierna kregen we nog een aantal goede kansen., maar we gingen ook iets te veel van onze positie af voetballen en te veel voor ons zelf voetballen. Hierdoor werden we moe en werd Herovina weer gevaarlijker en zo werd het 5-2. Ook hierna was Herovina nog een aantal keer dichtbij een goal. De uitslag bleef uiteindelijk bij 5-2.

Na het fluitsignaal pakte iedereen elkaars hand en gingen ze in een rij hard juichen.