Coronamaatregelen t/m 14 januari 2022

29 november 2021 9:45

Webmaster

Naar aanleiding van de nieuwe corona maatregelen vanuit de overheid zijn wij als vereniging helaas genoodzaakt om onderstaande maatregelen te nemen.

Naar aanleiding van de verlenging van de coronamaatregelen vanuit de overheid zijn wij als vereniging helaas eveneens genoodzaakt om de geldende maatregelen te verlengen.  Deze zullen in ieder geval gelden tot en met 14 januari 2022.

Algemene maatregelen op doordeweekse dagen:

• De gehele accommodatie is gesloten. Alleen beperkte toegang voor onderhoud etc. Trainingen en wedstrijden zijn volledig afgelast.

Maatregelen tijdens de feestdagen:

• Kantine en complex zijn gesloten vanaf 20 december 2021 tot en met 7 januari 2022.
  • Het kersttoernooi zal helaas dit jaar niet doorgaan, met het oog op onder andere de vervroegde sluiting van de basisscholen lijkt het ons niet raadzaam om wel kinderen in de sporthal samen te laten komen.

Wij vragen iedereen om zich aan deze maatregelen te houden, dit geldt voor nu maar ook indien we weer voorzichtig op kunnen of mogen starten. Wij als bestuur bedenken deze regels niet, respecteren ze wel en hebben zeker geen zin om kleuterleider te spelen. Gebruik uw gezonde verstand en pak uw verantwoording. Bezoek geen wedstrijden of trainingen als dit niet is toegestaan.

Namens het voltallige bestuur wil ik U ondanks alle beperkingen fijne feestdagen toewensen, blijf gezond en hopelijk tot snel.

Onze hoofdsponsors

Sportcomplex:
Sluisweg 131a / 3371 ET
(geen postbus aanwezig)
Hardinxveld-Giessendam

Postadres:
Postbus 139 / 3370AC
Hardinxveld-Giessendam

Tel. kantine:

Tel. commissiekamer:
Plan uw route

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!