v.v. Hardinxveld organiseert uniek Oranjefestival!

20 april 2021 9:00

Webmaster

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

v.v. Hardinxveld organiseert uniek Oranjefestival !
Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert v.v. Hardinxveld op zaterdag 1 mei een uniek Oranjefestival op sportpark de Sluisweg speciaal voor jongens & meisjes van 4 tot 12 jaar.

Oranjefestival
v.v. Hardinxveld werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op v.v. Hardinxveld komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit v.v. Hardinxveld volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met v.v. Hardinxveld contact opnemen. Dit kan via Stefan Klop (06-10841734; stefanklop1988@gmail.com) of via www.vvhardinxveld.nl

Delen

Onze hoofdsponsors

Adresgegevens

Sportcomplex:
Sluisweg 131a / 3371 ET
(geen postbus aanwezig)
Hardinxveld-Giessendam

Postadres:
Postbus 139 / 3370AC
Hardinxveld-Giessendam

Tel. kantine:
0184-612956

Tel. commissiekamer:
0184-617029
Plan uw route

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!